0
items
€0,00
Afrekenen
  • Winkelmandje.

  • Verzendkostengratis
  • Totaal€ 0,00
  • Afrekenen.
Terug

Ideale dames outfit tijdens een obstacle run

De obstacle runs zijn tegenwoordig razend populair, steeds meer mensen vinden hun weg naar deze ultieme uitdagingen. Tijdens zo'n stormloop door de Mud, Hills, Water en obstacles is het van belang dat je de juiste sport kleding draagt. De pasvorm, bewegingsvrijheid en luchtigheid van de kleding is erg belangrijk.

Echter wil je er tijdens zon obstacle run natuurlijk graag uitspringen met team, fitness buddy of hardloop maatje. Het merk Zumprema heeft daarvoor unieke sportleggings met print ontwikkeld. Hiermee kan je nog meer je sportiviteit uiten! De leggings zijn gemaakt van luchtig materiaal en blijven ook goed zitten tijdens een water challenge.


Zumprema Volcano Action

Deze hippe 'tights' zijn bij runners in Amerika al langer een hype en dat komt nu over naar Nederland. Om het nieuwe product van Zumprema te promoten heeft whisk.nl het DOS Bootcamp team gesponsord tijdens de Mud&Water Challenge. Door de kleurrijke outfits waren er veel positieve reacties van andere mud runners. Het kwam zelfs in de publiciteit bij de lokale krant.

Of deze sport leggings hips zijn? Ongetwijfeld! Bij whisk.nl kan je een al een Zumprema sport legging aanschaffen vanaf slechts E14,95!
Weet jij al in welke legging je de volgende run doet? ;)


Zumprema Sport leggings

Blogs.

Getoond: 1-3 van 3 resultaten.

Dagaanbieding.

Getoond: 1-1 van 1 resultaat.